Ontharen met de SHR behandeling

Heeft u last van ongewenste haargroei? Dan is ontharen met SHR voor duurzame ontharing, mogelijk de beste oplossing voor u. Deze behandeling, ook wel SHR-behandeling genoemd, is geschikt voor alle huidtypes en is zelfs geschikt voor het behandelen van de meest gevoelige delen van uw lichaam en gezicht. Een groot voordeel is, dat de SHR laser vrijwel pijnloos onthaart. De SHR laser biedt het snelste resultaat met het meeste comfort.

SHR staat voor Super Hair Removal. Deze unieke methode werkt niet op basis van pigment, in tegenstelling tot ontharen met IPL en laser. Daarom is deze behandeling uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren. Ook kan deze methode veilig worden ingezet voor de behandeling van donkere huidtypes. Bij het ontharen met SHR, warmen we de haarfollikels langzaam op door middel van lichtflitsen. Deze methode zorgt ervoor dat de haarfollikels vernietigd worden en dus geen haren meer produceren. SHR zorgt voor een permanente haarreductie van 85 procent. U krijgt een gladde huid, die voor lange tijd verlost is van ongewenste haargroei.

Ongewenste haargroei comfortabel verminderen

De behandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. Wel kunt u tijdens de behandeling een warm en branderig gevoel ervaren. Omdat we tijdens de behandeling een koelmechanisme gebruiken, zorgen we dat de behandeling voor u zeer goed te verdragen is. U ondervindt geen bijwerkingen behalve een lichte roodheid na de behandeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten. Voor een langdurig en glad resultaat heeft u meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt sterk af van het te behandelen oppervlakte en de mate van haargroei. Deze behandeling vindt iedere 6 weken plaats.

Specialist in ontharen met SHR

Perfect Lines is gespecialiseerd in duurzaam ontharen door middel van SHR. Onze klinieken richten zich op medisch cosmetisch resultaat, zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige en effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een arts. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SHR voor uw ongewenste haargroei? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen.