GLOW en Boost BB40% Glycolzuur €69,95

Een huidvernieuwende glow behandeling geschikt voor alle huidtype. Als losse behandeling geschikt maar ook om vaker in te zetten. Het geeft een boost aan de huid. Verwijdert dode huidcellen en vuil. Verlicht hyperpigmentatie. Het helpt poriën, fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Na de behandeling is de huid schoon met een frisse jeugdige uitstraling vol energie, voorzien van een glans en een gladdere huidtextuur.

Verstevigende anti aging behandeling €75,00 voorzien van een bio cellulose masker geoogst uit kokosnoten.

Geschikt voor een drogere huid met beginnende lijntjes en rimpels. Veroudering begint bij een droge huid. Dit masker is gemaakt van super fijne vezels, het is milieu vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Doordrenkt met 20 ml serum hyaluronzuur, peptides en centella Asiatica. Hierna wordt er een vitamine ampul in de huid gekopt en met een verstevigende bindweefsel crème gemasseerd. Mondbodem en hals worden meegenomen in de verstevigende massage.

Deze nodige werkstoffen aan hydratatie en vitamine zorgen voor een stralende gehydrateerde huid.

Bio Placenta huid verjonging Behandeling € 95

Deze nagebootste bio placenta is voorzien van vijf groeifactoren gecombineerd met hyaluronzuur en vitamines. Het is vrij van parabenen, minerale oliën en dierlijk afgeleid materiaal.

Geschikt voor alle huidtype vanaf 40 jaar. Deze groeifactoren helpen het verouderingsproces om te keren en de natuurlijke veroudering schade in de huid te herstellen. Het verhoogt de elasticiteit, zorgt voor een diepe regeneratie en versteviging van de huid. Als afsluiter wordt de huid gemasseerd met een booster van vitamine C, E en Q10.

Deze werkstoffen samen geven de huid krachtige voeding om te vernieuwen en te herstellen. De werkstoffen werken nog lang in de huid door.