Fillers

Fillers worden gebruikt om het volume verlies door (natuurlijke) veroudering, afvallen, medicijn gebruik, ziekte te herstellen.

Fillers geven direct resultaat en je ziet een frisse en jongere uitstraling. Het resultaat kan tot 12 maanden aanhouden.

 

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen product, het komt van nature in de huid voor. Het heeft de eigenschap dat het vocht kan aantrekken, vasthouden en ook kan afgeven aan de huid. Daardoor vult het niet alleen de huid maar ondersteunt en hersteld het ook de vochtbalans in de huid, waardoor de huid er beter gehydrateerd uit gaat zien.
Hyaluronzuur vertraagt door deze ondersteunende werking het verouderen van de huid.
Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur, in overleg met de client zal de arts adviseren en bepalen welk middel er het beste gebruikt kan worden.

 

Radiesse

Radiesse is ook een filler met bijzondere eigenschappen. Naast dat het een volume filler is zorgt het ook voor collageen vorming in de huid. Het is een volledig afbreekbare filler die de huid voller en steviger maakt. Het is een veilige en effectieve behandeling voor volumeherstel in het gezicht.

Het middel zelf wordt door 6 a 8 weken door het lichaam afgebroken en het nieuwe collageen blijft meestal langer dan 1 jaar zichtbaar.

 

Lasers

Er zijn veel verschillende soorten lasers, allemaal met een ander doel inzetbaar, voor elk huidprobleem of elke wens is er een laserbehandeling in te zetten.

Pigmentatie, Huid veroudering, Couperose, Striae, (acne) Littekens, Rimpels, Verslapte huid, Overtollige haargroei (blond en donkere haren), Oneven in kleur en structuur, Collageen stimulatie, Verstrakking.

Binnen Perfectlines werken wij met alleen FDA aproved Laser apparatuur. Deze zijn veilig bevonden door de Amerikaanse overheid.

Laat u in een consult gesprek uitgebreid adviseren door de arts welke laser voor u geschikt is.

Radiesse Restylane Juvederm Ellansé Belotero