‘Regenera’ tegen haarverlies

‘Regenera Hair’ is een nieuwe techniek om haarverlies tegen te gaan. Het is een methode die speciaal werd ontwikkeld om met behulp van lichaamseigen micrografts, die worden verkregen uit de hoofdhuid met behulp van een klein stansbiopt, het bestaande haar te revitaliseren en verder verlies tegen te gaan.

Het is een enkelvoudige behandeling zonder hersteltijd. Patiënten kunnen aansluitend aan de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten.

De techniek is gebaseerd op klinische studies die aangeven dat in een huidbiopt een grote concentratie van haarfollikels aanwezig is. Door gebruik te maken van een gekalibreerd mechanisch instrument worden deze cel clusters uit het biopt verwijderd en geschikt gemaakt voor injectie. De behandeling is nagenoeg pijnloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wat doet het?

Regenera zorgt er op een natuurlijke en niet-schadelijke manier voor, dat de eigen cellen van de hoofdhuid het behandelde gebied herstellen. Het zorgt voor een verdichting van het bestaande haar en zorgt ervoor dat er zich nieuwe haarfollikels ontwikkelen. De behandeling hersteld de normale cyclus van het haar, het voorkomt verdere haaruitval, stimuleert de groei van nieuw haar en verbetert de kwaliteit van het bestaande haar.

Tussen 8 en 15 dagen worden de veranderingen reeds zichtbaar (en meetbaar). In de eerste maand komt dit vooral door een verbetering van de doorbloeding van de hoofdhuid. Tot maanden na de behandeling treedt er verbetering op van de kwaliteit en de dichtheid van het haar.

Regenera Activa is een veilige en effectieve techniek om Alopecia Androgenetica en andere vormen van haarverlies tegen te gaan. Er is reeds 10 jaar ervaring opgedaan met deze methode en de behandeling is FDA approved!

Regenera zorgt voor:

  • toename van haardichtheid
  • toename van haardikte
  • behoud van haar, verminderen van haarverlies
  • verbeteren van de kwaliteit van de aanwezig haarfollikels
  • toename van pigmentproductie in het haarzakje; verminderen van ‘grijs’ worden