Thermage

Strakkere huid met Thermage Comfort Pulse Technologie Thermage is de beste manier om de uitgezakte huid te liften, als je liever niet kiest voor een chirurgische ingreep of injecties. De huid wordt strakker en ziet er jonger uit. Rimpels vervagen zonder pijn of lange herstelperiode. Thermage is geschikt voor de huid van het gezicht, en het hele lichaam.

 

Herstelt en vernieuwt collageen

Collageen zorgt voor een jonge stevige en strakke huid. Bij het ouder worden breekt de huid collageen sneller af dan ze kan aanmaken. Zonlicht, stress, roken en verkeerde leefgewoontes versnellen dit proces. Thermage verbetert de kwaliteit van de huid door het collageen dat in de huid aanwezig is te verwarmen met radiofrequente energie, zonder de huid te beschadigen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De beste resultaten worden behaald tussen de 35 en 65 jaar.

 

Resultaat

Thermage verstrakt het collageen en dat heeft een liftend effect. De hele structuur van de huid verbetert van binnenuit. De huid krijgt een frisse en jonge uitstraling, rimpels vervagen en contouren verbeteren. Het beste resultaat is te zien na een aantal maanden doordat Thermage ook de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Je hebt maar één behandeling nodig. Het resultaat houdt een aantal jaren aan, afhankelijk van het natuurlijke verouderingsproces van je huid.

De Thermage behandeling

Tijdens de Thermage behandeling, verwarmt het Thermatip handstuk het lichaamseigen collageen, met een gecontroleerde dosis radiofrequente energie (geluidsgolven). Deze geluidsgolven bereiken de diepere huidlagen en het daaronder liggende weefsel. Het zelf herstellend vermogen van de huid wordt zo geactiveerd. Door de verwarming van het collageen verstrakt de huid en ziet er jonger uit. Daarnaast stimuleert de behandeling de aanmaak van nieuw collageen. De gehele structuur van de huid verbetert en na een aantal maanden trekt de huid nog gladder en strakker.

Tijdens de behandeling

De Thermage behandeling is geen operatieve ingreep en een verdoving is niet nodig. De behandeling is goed te verdragen door het vibrerende handstuk. Tijdens het verwarmen van het collageen in de diepere huidlagen wordt de bovenste huidlaag gekoeld en beschermd. Je voelt een warmte sensatie door de geluidsgolven. De intensiteit hiervan wordt precies op jouw wensen afgestemd. Zo ervaar je maximaal resultaat tijdens een comfortabele behandeling.

Tijdsduur

De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone(s) en varieert tussen de 30 minuten en 2 uur.

Na de behandeling

Je kan direct na de behandeling weer je dagelijkse activiteiten hervatten. Er ontstaan geen littekens en er is geen herstelperiode nodig. Soms kleurt de huid een beetje rood, als bij zonnebrand, maar dat trekt vanzelf snel weer weg. Thermage kan anders dan de meeste laserbehandelingen ook in de zomer worden gedaan.

Thermage voor het hele lichaam

Het nieuwste Thermage CPT systeem is speciaal ontworpen voor zowel de huid van het gezicht als het gehele lichaam.
Met ‘Face by Thermage’ vervagen de rimpels rond de lippen, of kraaienpootjes rond de ogen. Je huid verstevigt, waardoor de kaaklijn krachtiger wordt en de verslapte huid in je hals weer strakker wordt.
Met ‘Tummy by’ Thermage krijg je weer een strakke en platte buik. Kleine vetrolletjes verdwijnen en de verslapte huid op je buik wordt weer strakker.
‘Hands by Thermage’ laat je handen er weer jeugdig uitzien. Overal waar de huid is verslapt of uitgezakt, kan Thermage de huid verbeteren en liften.
Thermage lift de huid, herstelt zonneschade, maakt nieuw collageen aan, geeft een strakkere huid en dit alles zonder operatie.
Met de nieuwe Comfort Pulse Technologie dringen de geluidsgolven nog dieper door in de huid. Het collageen wordt effectiever verwarmd. Het vernieuwde Thermatip handstuk kan daardoor een groter oppervlak in een keer behandelen. Nieuw is ook dat het handstuk nu vibreert en nog effectiever koelt. De behandeling is daardoor nu nog meer comfortabel.

Een veilige behandeling

De Thermage behandeling is een veilige niet-operatieve ingreep goedgekeurd door de Amerikaanse FDA ( Food and Drug Administration). Een Thermage behandeling mag alleen worden uitgevoerd in een gekwalificeerd centrum door een gekwalificeerd arts.

Meer informatie of een afspraak maken?

Cosmetisch arts Dr. D.R.C. Bartels is een van de eerste artsen die met Thermage behandelingen is begonnen in Nederland (2005) en heeft verreweg de meeste behandelingen op zijn naam staan.