Cupping

heeft een krachtige diepe werking op de huid en het onderliggende weefsel waardoor spierknopen en verklevingen worden opgeheven. De behandeling voert afvalstoffen en vocht af, stimuleert de firoblasten in de huid en maakt collageen en elastine aan. De huid verbetert en wordt steviger.

Deze krachtige techniek werkt door middel van een vacuüm-zuig techniek. De huid wordt in de cup gezogen en door een in-motion beweging verschoven, hierdoor wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en geactiveerd. Dit zorgt voor een totale verbetering van huidkwaliteit, zowel zichtbaar als voelbaar.
De behandeling werkt het beste in kuurverband, en om het resultaat lang vast te houden is het raadzaam 1 keer per 6 tot 8 weken de behandeling te blijven ondergaan. Dt mag uiteraard ook vaker met een max van 1 keer per 2 weken. De behandeling wordt in verschillende sterkten uitgevoerd, passend op de persoon en het doel. Bij de eerste in motion behandeling wordt er gekeken hoe de huid en degene die de behandeling ondergaat reageert.
Uiteraard is voeding een belangrijk onderdeel binnen het geheel, ook om zo lang mogelijk het resultaat te behouden. Wilt u hierin advies en een voedingsplan aangepast op uw persoonlijke situatie, dan kunnen we een afspraak inplannen met onze moleculaire voedingsdeskundige.

De cupping in motion is geschikt voor :
Massage & Ontspanning
Verminderen van vermoeidheid
Stimuleren van de doorbloeding
Cellulite verminderen
Verklevingen weghalen
Voor sporters
Ontspanning bij bijvoorbeeld rugklachten
Vochtophopingen afdrijven
Losse, slappe huid op bovenbenen verstrakken
Verouderde huid

 

Het Cuppen bij verklevingen en cellulite voelt vaak pijnlijk en dan is het belangrijk dat je langzaam begint. Bij elke afspraak wordt het verloop doorgenomen en de in-motion behandeling zo nodig aanpast. Stapsgewijs wordt de intensiteit opgevoerd. De verkleefde gebieden nemen af en dit zie je ook in de huidstructuur terug.
In onze kliniek werken wij met diverse behandeltechnieken, welke alleen, maar ook in combinatie kunnen worden ingezet. De cupping voor bv de benen en de buik kan samen ingezet worden met de meditherm en de velasmooth. Ook na een aqualyx behandeling is cupping een aanrader. Wij cuppen in-motion, koud en droog, zonder sneetjes in de huid te maken
Combinatie mogelijkheden
Suction Q
Meditherm
Velasmooth
Aqualyx
Alidya
Cryolipolyse

Prijs

1 cupping behandeling a 45 min € 65.00
7 behandelingen € 399.00 ( bij de eerste behandeling voldoen)
Prijs voor cupping in combinatie met een andere techniek.
Er zijn vele variaties mogelijk, dit wordt op persoon en wens afgestemd. De prijs zal daarop bepaald worden en vooraf kenbaar gemaakt worden.

Wilt u in de zomer mooie benen of een strakkere buik, begin dan in de winter vast met cuppen