Kruidenpeel Gezichtsbehandeling voor versteviging en verfijning van de huid

Wij werken oa met het merk Medex. Het is een 100% biologische kruidenpeeling. Veel meer dan alleen een anti aging behandeling. De huid knapt er enorm van op en je ziet na de behandeling het verschil van structuur en bovendien voelt het meteen verstevigend aan. Deze mooie peeling is geschikt voor het verstevigingen van elk huidtype, ook op een gevoelige huid. Het stimuleert het vernieuwingsproces, vermindert onregelmatigheden in kleur en structuur. Bovendien werkt het goed op een vermoeide huid.

Geschikt voor het gezicht, voor de hals, decolleté en het lichaam. We zien ook mooie resultaten op een verslapte huid op armen, knieën en buik.

Er is keuze uit 3 type behandelingen. Basis, Medium en Royal. De prijzen voor lichaam bespreken we op aanvraag.

Basis kruidenpeeling Medex (100%Bio) € 57,50 Reiging met anti oxidant prepare foam. (vegan)

Het bevat oa exfoliërende zuren, verwijdert dode huidcellen, zorgt voor een gladde en schone. huid. Geeft herstel aan de opperhuid en biedt anti oxidatieve bescherming. Equendio vitamine A, E, B3, F crème met natuurlijk UVA en UVB Filter als afsluiter.

Met hals erbij €67.50

Medium Kruiden Peeling Medex (100% Bio) € 72.50 Lotion of milde scrub reiniging gevolgd door anti oxidant repare foam voor een gladde en schone huid.

Ultrasoon Insluizen vitamine cocktail naar behoefte Transparant niet plakkerig collageen verstrakkings- masker voelt als crème. Speciaal geschikt voor de vochtarme huid voorzien van hyaluron en lactaten. Equendio vitamine A, E, B3, F crème met natuurlijk UVA en UVB Filter als afsluiter

Met hals erbij €85.00

Royal Kruiden Peeling Medex (100%Bio) € 125

Gemengd met een fruitzuren Peeling (100%Bio) Bindweefsel versterkende crème Vital Renew, verrijkt met oliën, st janskruid, geranium, vit E en een aftreksel van paardenkastanjers verstevigt, vitaliseert en regenereert de huid Vitamine A serum ultrasoon insluizen. Transparant niet plakkerig collageen verstrakkings- masker voelt als crème. Speciaal geschikt voor de vochtarme huid voorzien van hyaluron en lactaten. Equendio vitamine dag crème A, E, B3, F crème met natuurlijk UVA en UVB Filter als afsluiter.

Met hals erbij €145

Na een behandeling met een peeling is het belangrijk om uw huid extra goed te beschermen tegen de zon. Gebruik daarom altijd een hoge factor SPF 30 of SPF 50 met uv-A en uv-B bescherming erin. Wij adviseren u graag.