Clearlift gefractioneerde Laser behandeling

Een Clearlift gefractioneerde Laser behandeling is een laser behandeling welke de huid onderhoud, stimuleert en aanzet tot vernieuwing en versteviging. De laserbehandeling stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Deze loopt terug in de loop van de jaren, waarna de huid zijn stevigheid verliest. Door meer aanmaak van collageen zal de huid zijn stevigheid terug krijgen. Het verschil met andere lasers is dat deze niet - ablatieve laser geen beschadiging in de bovenste huidlaag maakt, de huid blijft hierbij volledig in tact, waardoor de clearlift behandeling ook in de zomermaanden uitgevoerd kan worden. De clearlift laser behandeling is een lunch time behandeling, het geeft geen downtime.

 

Consultgesprek

Het consult gesprek heeft eerder reeds plaats gevonden. Hierin zijn alle belangrijke zaken doorgenomen tussen behandelaar en client om tot een goed advies te komen.

 

Werking

De ClearLift-laserbehandeling wordt uitgevoerd met behulp van de Q-switched laser golflengte 1064 nm en golflengte 532 nm. (geschikt voor donkere en lichtere pigmentatie ), De ClearLift laser brengt energie in de lederhuid dmv korte lichtflitsen en stimuleren zo de aanmaak van firoblasten. Deze firoblasten activeren de aanmaak van collageen, wat zorgt voor verjonging en versteviging van de huid. Deze laser behandeling is voor ieder huidtype geschikt vanaf 30 jr.

3-8 behandelingen wordt geadviseerd.

Het is een pijnloze comfortabele behandeling.

Deze behandeling is perfect te combineren met andere lasers of radio frequentie behandelingen.

 

Direct na de clearlift behandeling

Een clearlift behandeling geeft doordat er energie in de huid is gebracht een klein beetje roodheid wat ook zo weer weg is. Net of je in de wind hebt gefietst. Het geeft geen down time en deze behandeling wordt zelfs in de pauze gedaan.
Na de behandeling mag er direct make up op de huid aangebracht worden. Er zijn geen speciale crèmes nodig als na behandeling. Je kunt gewoon je eigen producten gebruiken.

 

Het resultaat

Een clearlift laser behandeling werkt net al andere lasers lang door in de huid. Dit komt door het proces van collageen en elastine opbouw. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Deze clearlift laser behandeling is perfect om je huid in conditie te houden en te onderhouden.

Herhaling is bij deze laser belangrijk. Ook goed te combineren met Fractional Erbium Yag Laser of een Infra Rood Skin Tightening behandeling of een etWo Matrix behandeling.

 

Wanneer kies je voor de Clearlift

  • Om de algehele huidconditie op peil te houden
  • Ongelijkmatige pigmentatie
  • Rosacea en gebroken haarvaatjes
  • Onregelmatige huidstructuur en zichtbare poriën
  • In combinatie met andere laser en rf behandelingen
  • Huid behandeling in de zomer
  • Een makkelijke snelle huidbehandeling die altijd uitkomt
  • Geen down time wilt