Testimonials

"Een Sihouette facelift ondergaan, een lunchtime facelift met een uitzonderlijk mooi resultaat! Ik lijk in 30 minuten wel 10 jaar jonger, het moet nog verder herstellen maar het zou alleen nog maar mooier en voller worden. Als schoonheidsspecialiste weet ik wat er te koop is, dit gaat echt boven verwachting en dan valt het prijskaartje wel weer mee. De arts geeft een eerlijk en betrouwbaar advies en stelt je op je gemak tijdens de behandeling. Heeft veel ervaring met soortgelijke behandelingen dat merk je gelijk."

Marja

"Ik ben behandeld met aqualyx 2 behandelingen heupen/ rug en 1 behandeling buik. De foto’s hieronder zijn beide 3 weken na de behandeling ik ben zeer te vrede over het resultaat! De behandeling was pijnloos ook al ziet het er op internet heftig uit. Je hoeft geen narcose je hebt geen littekens je kunt de zelfde dag gewoon aan het werk. Het vet verdwijnt echt als sneeuw voor de zon het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het doet echt wat het beloofd zonder heftige bijwerkingen. Een weekje paar blauwe plekjes en wat zwelling dat is alles na de eerste week zie je je vet zo slinken echt super blij!! De arts heeft al veel ervaring dat merk je direct ik zou hem en deze behandeling aan iedereen aanraden!"

Jolanda

"Ik kom al een aantal jaren meerdere malen per jaar voor Botox en verschillende fillers, het is ondertussen ook heel vertrouwd wetende altijd verzekerd van deskundig advies door jaren van ervaring ! ben zeer tevreden met het behaalde resultaat, altijd naar wens der verwachtingen. kortom voor mij geen andere kliniek!"

Anonieme gebruiker

"Ik ben uiterst tevreden over de behandeling en de deskundigheid."

Anonieme gebruiker

"Zeer fijne en prettige kliniek, arts en assistent. Echt zeer goed. Heldere adviezen over wat je zou kunnen laten doen nu en in de (nabije) toekomst, maar zegt het ook heel eerlijk als hij bepaalde behandelingen afraadt. Het is dus zeer zeker niet zo dat hij probeert je extra dingen of behandelingen “aan te smeren”, in tegendeel zelfs. Er wordt ruim de tijd voor je genomen, goed naar je geluisterd en de behandeling, controle en eventuele nabehandelingen zijn gewoon prettig. Je voelt je volledig op je gemak. Ik kom nu zo’n 3 jaar in de kliniek. Voornamelijk voor botox, maar heb ook een paar lijntje laten vullen. Nooit problemen gehad, nooit gedoe en mocht een behandeling nodig zijn (vooral fillers hebben soms een tweede behandeling nodig) zijn die altijd bij de prijs inbegrepen; je weet dus ook qua kosten precies waar je aan toe bent en er komt nooit nog iets bij als je toch een keer terug moet. (Tenzij je nog een andere behandeling wilt doen natuurlijk.) Ben één keer, via een Groupon, bij een andere kliniek geweest: nooit meer! Nog los van het feit dat het toen wél mis ging: was niet helemaal goed geprikt en als gevolg daarvan heb ik ruim 4 maanden met een afhangende lip gelopen (ik had mijn kraaiepootjes laten botoxen) en dat het écht gevoeliger was, is de service en vriendelijkheid bij de kliniek zo veel beter! Echt nooit meer ergens anders. Hij is niet de allergoedkoopste, maar ook zeer zeker niet de duurste in de omgeving. Ik elf betaal liever iets meer en dan weten dat het goed is en dat je uitstekend behandeld en benaderd wordt. Dingen die goed zijn hoef je niet te veranderen 🙂"

Anonieme gebruiker

"Ik heb meermalen een botoxbehandeling ondergaan, alle keren naar volledige tevredenheid. Het geeft een ontspannen gevoel van mijn voorhoofd en ook de lijntjes naast mijn ogen verdwijnen voor langere tijd. Absoluut aan te bevelen"

Petra

"Eerder ging ik naar een andere kliniek hier in de buurt voor Botox en betaalde ik veel meer voor dezelfde behandeling, die ook nog eens veel minder lang resultaat gaf. Ben nu ook langer van mijn migraine af! De arts is erg vriendelijke n ook erg deskundig. Aanrader!"

Jan

"Ik kom al een aantal jaren meerdere malen per jaar voor Botox en verschillende fillers,
ik heb enkeld positieve punten en geen negative, zou nooit twijvelen om naar een andere kliniek te gaan, voor mij is er geen betere arts te bedenken en tevens ook nog de gezelligste !
"

Ineke

"In 2006 heb ik een thermage behandeling ondergaan. Alhoewel de behandeling niet geheel pijnvrij bleek te zijn, is het resultaat jarenlang zichtbaar gebleven.

Ik ben erg tevreden over behandeling."

Nijhuis

"Ik heb in 2006 een Dracula-lift behandeling ondergaan en in 2008 een Thermage behandeling. Over het resultaat van deze behandelingen ben ik uiterst tevreden. Mijn directe omgeving schat mij jonger in dan ik daadwerkelijk ben en het resultaat is erg natuurlijk. Grappig om te zien dat de Draculalift behandeling pas nu bekendheid krijgt. Deze arts is kennelijk zijn tijd wat vooruit.

Kortom: absolute aanrader !"

Henrike

"Every time I have had procedure. I am 100% satisfied with the result.
While he does the procedure he explains what he is doing and always gives an answer to my questions, of which I have many 🙂

I will never visit another clinic!!"

Karen-jo