Profhilo de booster voor iedere huid

De Profhilo behandeling is een stimulerende booster behandeling om de huid te voorzien van voeding en vocht.  Met deze behandeling wordt de huid steviger en ga je huidverslapping tegen. Een mooie oppepper behandeling om in de zomer te ondergaan wanneer je huid vaak toch uitdroogt door de zon. Het is een snelle behandeling met snel resultaat en het geeft geen downtime. 

De behandeling is ook geschikt als anti aging behandeling.  Het product is hyaluronzuur en is een lichaamseigen stof wat zorgt voor elastine en collageen aanmaak in de huid. Wanneer we ouder worden verslapt onze huid omdat ons lichaam steeds minder in staat is om deze stoffen zelf aan te maken. De huid kan daardoor ook minder vocht vasthouden en verliest daarmee haar jeugdigheid.   De huid heeft een booster nodig zodat het zichzelf weer kan herstellen en vernieuwen.

Doormiddel  van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een algehele huidverbetering en een hele mooie glow, welke al direct na de behandeling zichtbaar is. De profhilo behandeling wordt gedaan op lichaam, armen, knieën, handen en het meest voorkomend is de hals en het gezicht.  

Het is geen filler, het vult de huid niet.  Het geeft een stimulerende boost waardoor het de huidkwaliteit snel en zichtbaar verbetert.

Profhilo behandeling is zeker aan te raden in opbouw en kuurverband. Wanneer de kwaliteit is opgebouwd is het een kwestie van onderhouden als losse behandeling 2 a 3x per jaar. 

Voor meer informatie app of bel ons gerust.