al1

Aqualyx® is een waterige gel-oplossing voor injectie in het onderhuidse vetweefsel. Hierdoor verdwijnen in de loop van een aantal weken probleemzones, zoals buik, love handles, rijbroek, achterzijde bovenarmen, binnenzijde knieën, zogeheten hamsterwangen en de onderkin.

Het middel werd al in 2002 ontwikkeld en na 7 jaar van onderzoek en testen werd Aqualyx als Medical Device voor het verwijderen van lokale vetophopingen toegelaten. Sinds 2009 wordt het middel veelvuldig gebruikt in Italië en Spanje, later gevolgd door Duitsland, Engeland, Polen en Rusland. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2 miljoen behandelingen uitgevoerd.

WERKING

Aqualyx® wordt (afhankelijk van de hoeveelheid lokaal aanwezig vet) 2 tot 3 keren met een tussenpoos van 3 weken in de probleemzone geïnjecteerd door middel van de techniek genaamd Intralipotherapie.
Met deze therapie is het mogelijk het vetweefsel in de probleemzone te activeren en middels de normale stofwisselingsprocessen af te breken. Aqualyx® wordt met behulp van een hele dunne naald rechtstreeks in de probleemzone ingebracht, waarna het proces van vetafbraak direct in gang wordt gezet. Het vetweefsel wordt middels normale stofwisselingsprocessen verder afgebroken en verdwijnt. Het afgebroken vet komt op die plaatsen niet meer terug, en de omvangvermindering ter plaatse is meetbaar.

aq2

RESULTATEN