Behandelingen

 

Perfect Lines Utrecht

Sinds jaren zijn wij uw vertrouwde adres voor perfecte plastische chirurgie en cosmetisch behandelingen, gevestigd in Utrecht.

Injectables

Injectable behandelingen staan volop in de belangstelling. Van belang is te weten wat er met injectables bereikt kan worden, wat de voor en nadelen ervan zijn en vooral ook de beperkingen.

Face Lifting

Facelifting is een verzamelnaam voor alle procedures die als doel hebben de gezichtshuid te verstakken. Hiervoor bestaan verschillende behandelingen.

Contourherstel

In de loop der jaren kunnen ontsierende en resistente probleemzones overal op het lichaam ontstaan. Deze gebieden reageren doorgaans niet goed op afvallen en bewegen.

Cellulite

Alle vrouwen (en sommige) mannen hebben in min of meerdere mate cellulite. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar dat wordt het wel wanneer dit meer uitgesproken en zichtbaar aanwezig is.

Huidverbetering

Door stress, zonlichtschade, medicijngebruik, alcoholgebruik of roken treed er huidschade op. Tot op zekere hoogte is de huid in staat dit zelf te herstellen. Wanneer dit systeem uitgeput raakt, is ondersteuning nodig.

Plastische Chirurgie

Plastische chirurgie is een verzamelnaam van behandelingen die gericht zijn op herstel van functie of van uiterlijke kenmerken. Cosmetisch plastische chirurgie is daarvan een onderdeel.

Tatoeageverwijdering

In de afgelopen jaren is tatoeƫren enorm in populariteit gestegen. In lijn hiermee is ook de vraag naar het veilig en effectief verwijderen van tatoeages toegenomen.