Behandelingen

Perfect Lines Utrecht

Sinds 2005  zijn wij uw vertrouwde adres voor perfecte cosmetische behandelingen in Utrecht, met co-lokaties in Apeldoorn, Enschede, Amstelveen, Leeuwarden, Gorinchem, Zwolle en Geleen.

Injectables
Injectable behandelingen staan volop in de belangstelling. Van belang is te weten wat er met injectables bereikt kan worden, wat de voor en nadelen ervan zijn en vooral ook de beperkingen. Wij gebruiken uitsluitend fillers met een langdurige reputatie op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.

Botox
Botuline toxine is een medicijn dat gedurende een periode van maanden volledige spierontspanning veroorzaakt. Afhankelijk van het gebied van injectie, de sterkte en de vaardigheid van de behandeld specialist ontstaat een natuurlijk resultaat met behoud van een normale gezichtsuitdrukking.

Face Lifting
Facelifting is een verzamelnaam voor alle procedures die als doel hebben de gezichtshuid te verstakken. Hiervoor bestaan verschillende behandelingen zoals bijvoorbeeld laser, Thermage CPT en Silhouette Soft.

Contourherstel
In de loop der jaren kunnen ontsierende en resistente probleemzones overal op het lichaam ontstaan: love handles, rijbroek of maag-/buikregio. Deze gebieden reageren doorgaans niet goed op afvallen en bewegen. Vaak zijn deze gebieden lokaal te behandelen

Cellulite
Alle vrouwen (en sommige) mannen hebben in min of meerdere mate cellulite. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar dat wordt het wel wanneer dit meer uitgesproken en zichtbaar aanwezig is. Er zijn verschillende invasieve en niet-invasieve behandelingen beschikbaar.

Huidverbetering
Door stress, zonlichtschade, medicijngebruik, alcoholgebruik of roken treed er huidschade op. Tot op zekere hoogte is de huid in staat dit zelf te herstellen. Wanneer dit systeem uitgeput raakt, is ondersteuning nodig. Afhankelijk van de ernst van deze huidschade staan verschillende behandelingen tot onze beschikking.