perfectlines-slide1-1903x580

Uw vertrouwde adres voor perfecte
medische én cosmetische behandelingen

perfectlines-slide2-1903x580

Perfect Lines Utrecht

Sinds 15 jaar zijn wij uw vertrouwde adres voor perfecte cosmetische behandelingen, gevestigd in Utrecht

Injectables

Injectable behandelingen staan volop in de belangstelling. Van belang is te weten wat er met injectables bereikt kan worden, wat de voor en nadelen ervan zijn en vooral ook de beperkingen. Wij gebruiken uitsluitend fillers met een langdurige reputatie op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.

Botox

Botuline toxine is een medicijn dat gedurende een periode van maanden volledige spierontspanning veroorzaakt. Afhankelijk van het gebied van injectie, de sterkte en de vaardigheid van de behandeld specialist ontstaat een natuurlijk resultaat met behoud van een normale gezichtsuitdrukking.

Face Lifting

Facelifting is een verzamelnaam voor alle procedures die als doel hebben de gezichtshuid te verstakken. Hiervoor bestaan verschillende behandelingen zoals bijvoorbeeld laser, Thermage CPT en Silhouette Soft.

Contourherstel

In de loop der jaren kunnen ontsierende en resistente probleemzones overal op het lichaam ontstaan: love handles, rijbroek of maag-/buikregio. Deze gebieden reageren doorgaans niet goed op afvallen en bewegen. Vaak zijn deze gebieden lokaal te behandelen

Cellulite

Alle vrouwen (en sommige) mannen hebben in min of meerdere mate cellulite. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar dat wordt het wel wanneer dit meer uitgesproken en zichtbaar aanwezig is. Er zijn verschillende invasieve en niet-invasieve behandelingen beschikbaar.

Huidverbetering

Door stress, zonlichtschade, medicijngebruik, alcoholgebruik of roken treed er huidschade op. Tot op zekere hoogte is de huid in staat dit zelf te herstellen. Wanneer dit systeem uitgeput raakt, is ondersteuning nodig. Afhankelijk van de ernst van deze huidschade staan verschillende behandelingen tot onze beschikking.

Behandelingen

Sinds 2005 zijn wij uw vertrouwde adres voor perfecte cosmetische behandelingen in Utrecht, met co-lokaties in Apeldoorn, Enschede, Amstelveen, Leeuwarden, Gorinchem, Zwolle en Geleen.

Meer informatie

Kwaliteit

Ons VMS (Veiligheids Management Systeem) dat jaarlijks geüpdatet en extern geëvalueerd wordt maakt daar onderdeel van uit. Onze specialisten volgen bijscholing en congressen om hun vakkennis op peil te houden en om constant op de...

Meer informatie

Ons laatste nieuws

aqualyx

Middel tegen plaatselijk overtollig vet

In augustus vorig jaar werd het middel Aqualyx in Nederland geïntroduceerd. Al sinds 2009 wordt Aqualyx toegepast om lokale vetophopingen succesvol te verwijderen. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan twee miljoen behandelingen uitgevoerd, zonder bijeff ecten of complicaties.