Restylane fillers kunnen worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te vervagen, lippen te vergroten of te accentueren en het gezicht meer volume en mooiere contouren te geven. Het middel kan ook gebruikt worden voor een zogenaamde ‘liquid facelift’ :
Een liquid facelift, een “vloeibare” facelift, is een behandelmethode waarbij het gezicht als één geheel wordt benaderd. Een liquid facelift kan het effect van een traditionele, operatieve facelift benaderen. Bovendien kan een liquid facelift het mogelijk maken een chirurgische facelift uit te stellen.
Bij een liquid facelift worden niet de individuele rimpels aangepakt, maar worden de contouren en het volume van het gelaat hersteld. Een gerichte aanpak, die maakt dat het gezicht weer ontspannen en jeugdiger oogt. Bij een liquid facelift staat een natuurlijk resultaat voorop. Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig.

restylane

Werking

Restylane is een hyaluronzuur. In het menselijk lichaam komt hyaluronzuur overal voor en zorgt het voor het vochtig en elastisch houden van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de hyaluronzuurproductie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Restylane vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het vormt kleine kussentjes in de huid waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden. Voor de verschillende diepten van de rimpels bestaan er meerdere soorten Restylane: Restylane, Restylane Touch, Restylane Perlane en Restylane SubQ. Deze producten zijn qua basis hetzelfde; alleen de grootte van de hyaluronzuur moleculen varieert. De kleinere zijn meer geschikt voor fijne lijntjes en de grotere voor diepere groeven.

Resultaten