PRP Bloedplasma Behandeling

bloedplasma behandeling

PRP behandeling staat voor plaatjes rijk plasma afkomstig uit je eigen bloed en is voorzien van groeifactoren welke tal van activerende stoffen bevat die een sterke verjongend effect hebben op de huid. Deze behandeling wordt ook wel huidverjongingsbehandeling genoemd.

Het belangrijkste effect van de PRP behandeling is de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de stevigheid van de huid. Bij het ouder worden verliest de huid collageen waardoor deze ‘losser’ en ‘slapper’ wordt. Door de behandeling wordt de huid zelf geactiveerd om nieuw collageen aan te maken en wordt hierdoor steviger en dikker.

prp1

Werking

Nadat ongeveer 20 ml van het bloed van een cliënt is afgenomen, wordt dit bloed gecentrifugeerd. Na enige minuten is het bloed gescheiden in rode bloedcellen en bloedplasma. Dit bloedplasma wordt gebruikt tijdens de behandeling. Door de lange (2006) ervaring die we inmiddels met de behandeling hebben, hebben we vastgesteld dat het effect van de behandeling wordt ondersteund door bepaalde biologische stoffen, welke we op het laatst aan het serum toevoegen.
Op dit moment zijn er verschillende termen in omloop waarmee deze behandeling bedoelt wordt: Vampire facelift, PRP (Platelet Rich Plasma), Vampire Therapy.

prp3

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling en kan elke maand herhaald worden.

PRP voorziet in de behoefte van cliënten die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van het gelaat, met behulp van lichaamseigen stoffen en processen.

Resultaat