De Beautyroller is een vriendelijke stimulatie en werkt effectief ter verbetering en verjonging van de huid, waarbij onevenheden in de vorm van littekens, rimpels en verkleuringen vervagen. Direct na de behandeling, welke u avonds voordat u naar bed gaat uitvoert, heeft uw huid een glow wat er fris en jeugdig uitziet. Samen met het gebruik van een uitgekozen serum om de natuurlijke processen te stimuleren en ondersteunen, kan de huid gedurende de nacht actief aan het werk. De behandeling wordt rustig opgebouwd naar 3 a 4 x per week.

br1

Zie ook : www.beautyroller.nl

Werking

De micro-kanaaltjes die ontstaan door het rollen over de huid met de 200 titanium naaldjes van de beautyroller sluiten binnen enkele uren na de behandeling, waarbij de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid verbetert geleidelijk aan na de juiste opbouw en bijna dagelijkse herhaling van de behandeling. Het is een perfecte behandeling voor zowel thuisgebruik als salonbehandeling, op lichaam en gezicht.

Na het gebruik van de beautyroller kunt u ter reparatie en ondersteuning gebruik maken van een sterk geconcentreerd vitamine serum eventueel gecombineerd met anti-oxidanten en hyaluronzuur, welke aangepast worden op de vraag van uw huid.

Behandel indicaties zijn littekens, acne, cellulite, striae, pigmentatie, zon beschadigde huid, verslapte huid en fijne lijntjes.

br2

Resultaat