Silhouette Soft

SILHOUETTE SOFT® is een technologische innovatie die vrouwen biedt wat nog geen enkele behandeling ervoor heeft kunnen waarmaken op eenzelfde eenvoudige wijze: een herstel van gezichtscontouren, herstel van volume en vermindering van rimpels door middel van een 30 minuten durende behandeling, met resultaten die zichtbaar zijn tot tenminste 18 maanden.

SILHOUETTE SOFT® heeft als kenmerk bi-directionele oplosbare cones (kegeltjes). Het wordt gemaakt in de VS en sinds het in 2002 werd ontwikkeld is er maar liefst 6 jaren van ervaring opgebouwd binnen de reconstructieve en cosmetische chirurgie.

SILHOUETTE SOFT® is het enige product op de esthetische markt met een dubbele werking:
• Een lifting effect direct wanneer SILHOUETTE SOFT® is ingebracht
• Een herstellend effect, voor doorlopende verbetering en een natuurlijk resultaat!

ss

Werking

Het tegengaan van veroudering is effectief wanneer de huid gladder en strakker wordt, maar er tevens voor zorgt dat de contouren van het gezicht versterkt worden. Om dit te verkrijgen zorgt SILHOUETTE SOFT® voor : lifting en verstrakking. Het lifting effect is direct zichtbaar en subtiel doordat de huid licht samengedrukt wordt en het weefsel gelift wordt. Nadat de draadjes zijn ingebracht geeft de arts lichte druk op het behandelde gebied. Op deze manier hersteld de arts de contouren en dit maakt de huid zichtbaar gladder. Het herstellend effect is geleidelijk en natuurlijk: polylactaat (PLA), het belangrijkste bestanddeel van SILHOUETTE SOFT®  is een stof die al jaren gebruikt wordt in de medische wereld (hechtdraden, orthopedische pennen, schroeven en platen bij botbreuken worden allen gemaakt van PLA). Omdat deze stof volledig lichaamsvriendelijk en afbreekbaar is, wordt deze gebruikt voor de genoemde toepassingen. Op het moment dat de draden zijn ingebracht gaat het polylactaat zijn gunstige eigenschappen overdragen op de diepere huidlagen. Het zorgt voor onder andere verstrakking van de huid en herstel van de gezichtscontouren.

ss1

Resultaat