UltraShape is een spectaculaire behandeling, waarbij men zonder chirurgische ingreep een permanente verwijdering van vetweefsel bewerkstelligt zonder vervelende herstelperiode! UltraShape is een behandeling om op een veilige en comfortabele manier de voor u juiste lichaamscontouren te herstellen.

us1

Werking

De UltraShape behandeling maakt gebruik van ultrageluid technologie om vetcellen af te breken. U kunt het vergelijken met een niersteenvergruizer. Het ultrageluid vernietigt selectief vetcellen. Tijdens de behandeling wordt de celwand van de vetcel beschadigd, zodat de inhoud van de vetcel (triglyceriden) in het omliggende weefsel vrijkomt. Deze triglyceriden worden vervolgens via het lymfe- en vaatstelsel naar de lever afgevoerd. Eenmaal in de lever is er geen verschil tussen het vet dat vrijkomt bij de UltraShape behandeling en het vet uit normale voeding: beide worden door de normale lichaamsmechanismen verwerkt.

Klinisch onderzoek heeft laten zien dat de resultaten binnen een maand na de behandeling zichtbaar en voelbaar zijn. Na een enkele behandeling zult u een gemiddelde vermindering van 2 centimeter in lichaamsomtrek kunnen meten. Behandelingen kunnen om de 2 weken plaatsvinden. Meestal geven 2 tot 3 behandelingen het gewenste resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag en de grootte van het te behandelen gebied.

De vetcellen, die met UltraShape verwijderd zijn, komen nooit meer terug. Wel is het zo dat, indien de omgevingsfactoren in het overige vet- en bindweefsel ongunstig zijn, na verloop van tijd op andere plaatsen op het lichaam de vetreserves groter kunnen worden (redistributie). Dit is een veelgehoorde klacht na bijvoorbeeld liposuctie.

us2

Resultaat