al1

Het eerste injecteerbare medisch preparaat met CE goedkeuring voor preventie en behandeling van cellulite. De werking van Alidya ontstaan door het te injecteren in de diepere huidlagen in het getroffen gebied volgens een speciale techniek. De behandeling vindt wekelijkse plaats. Het aantal behandelingen is variabel, meestal tussen 6 en 12. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Werking

Alidya is het eerste injecteerbare medisch preparaat dat speciaal voor de preventie en behandeling van cellulite (gynoid lipodystrofie) ontwikkeld is. Het middel is ontwikkeld nadat studies, uitgevoerd door Prof. Pasquale Motolese, de oorzaken die bijdragen aan het ontstaan van cellulite hadden aangetoond. Een van deze oorzaken is de aanwezigheid van bepaalde toxische verbindingen die in de extracellulaire matrix worden afgezet als gevolg van veranderingen in microcirculatie.
De werking van Alidya berust op het oplosbaar maken van deze verbindingen waardoor ze uit de extracellulaire matrix verwijderd kunnen worden. Hierdoor kan herstel van normale cel homeostase plaatsvinden en treedt er verbetering op van de gebieden die zijn aangedaan. Daarnaast wordt voorkomen dat cellulite zich ontwikkeld.

al2