mz

Maxzlim is een effectief afslankprogramma voor iedereen met overgewicht. Maxzlim capsules zijn 100% natuurlijk en bestaan uit plantaardige voedingsvezels op basis van Konjac Mannan, een stof die bekend staat om zijn positieve effecten tegen overgewicht. Maxzlim bevat ook L-carnitine, een natuurlijke transportstof die een belangrijke rol speelt in de energiestofwisseling in de cel.
Verdere aanvulling met vitamine B6 en B12 optimaliseert de energievoorziening en is belangrijk voor de weerstand en een goede spijsvertering.Het Maxzlim afslankprogramma is gemakkelijk te volgen zonder hongergevoel. Hierdoor is de kans op succes groter. Geleidelijk en op natuurlijke wijze zal het gewicht afnemen, zonder jojo-effect. Het behaalde resultaat zal over een langere tijd behouden blijven.

mz2

Werking

Maxzlim heeft een positief effect op het gewichtsverlies, omdat:

1. de calorie inname wordt verminderd
2. het gevoel van verzadiging wordt bevorderd
3. de calorie opname in de darmen wordt verhinderd

Ook voorkomt Maxzlim klachten die men veelal ervaart bij het volgen van een caloriebeperkt dieet, zoals hongergevoel en obstipatie. Maxzlim capsules worden een half uur voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch en diner) met ruim water ingenomen. Of het nu om slechts een paar kilo gaat of meer, met Maxzlim wordt structureel minder eten vanzelf weer een gewoonte!

mz3